Tento v roku 2012 renovovaný rezort ponúka romantický úkryt, v ktorom sa stretáva úchvatný architektonický dizajn s ozajstným pohodlím. Constance Le Prince naplno ťaží z idylického umiestnenia na severovýchodnom pobreží Maurícia. Rozprestiera sa na 60 hektároch takmer nedotknutej prírody, ktorá vytvára obdivuhodné tropické záhrady so vzácnou vegetáciou.

Tyrkysová farba lagúny sa priam umelecky prelína so sviežou zeleňou a bielym pieskom priľahlých pláží.

Mauricius

Ubytovanie

Ubytovať sa môžete v jednom z 89 luxusných apartmánov a víl. Junior suity o rozlohe 70 m² sa nachádzajú buď pozdĺž pobrežia s výhľadom na more a do tropických záhrad, alebo na koloch nad hladinou prírodnej rezervácie plnej rýb na okraji lagúny. Pre rodiny sú ideálnou voľbou rozľahlejšie Family suity alebo súkromné vily. Deväť z týchto víl má priamy prístup na pláž a vyhrievaný súkromný bazén. Tri vily bez bazénu sa pre zmenu týčia na koloch ponad rybiu rezerváciu lagúny. Klenotom rezortu je kráľovská Princely Villa, ktorá na ploche 350 m² spája dva Junior suity s vilou a okrem dvoch bazénov disponuje tromi terasami, z ktorých každá čelí rozdielnej časti oceánu a lagúny.

Mauricius

Gastronómia

Hlavná reštaurácia L’Archipel ponúka jedlá z mauritánskej kuchyne, ku ktorým si môžete otvoriť jednu z 25 000 fliaš vína z celého sveta, nachádzajúcich sa v prepojenej vínnej pivnici. Na čerstvých plodoch mora si pochutnáte v nezameniteľnej kulise reštaurácie Le Barachois, kde Vám večeru naservírujú na jednej z piatich pohyblivých plošín. Milovníci sushi a japonskej kuchyne si prídu na svoje v reštaurácii Asian. Občerstviť sa môžete aj v jednom z troch barov, napríklad sviežim kokteilom za sprievodu živej hudby.

Mauricius

Spa & wellness

Už pri vstupe do luxusného Le Spa de Constance začnete cítiť, ako sa do Vášho tela a mysle vracia stratená rovnováha. Impozantný dizajn kúpeľov v pokojnom kúte hotelových záhrad násobí potešenie z procedúr, masáží a arómaterapií,  u ktorých sa používajú špičkové výrobky značky Sisley.

Mauricius

Aktivity

Dve blízke 18-jamkové golfové ihriská Legend Golf a Links Golf sú skutočným magnetom pre nadšencov, ktorí chcú spojiť svoju dovolenku v raji s pobytom na greene. Vzdialené sú iba 5 minút jazdy bezplatným spojom, ktorý premáva medzi hotelom a ihriskami. Pre tých ostatných je k dispozícii široká ponuka vodných športov, tenisové kurty s umelou trávou, plne vybavená posilňovňa, ihrisko na plážový volejbal či mini golf. Deti vo veku od 4 do 11 rokov môžu prežiť rozprávkové prázdniny v detskom klube s bohatým programom. Oddýchnuť si môžete aj v knižnici medzi množstvom kníh či spoločenských hier.

Mauricius

 

 

FINE TRAVEL

Máte záujem o nezáväznú ponuku na mieru alebo ďalšie informácie?

Kontaktujte nás!