Moorea je jeden z polynézskych klenotov, pre viacerých cestovateľov srdcová záležitosť a príznačne aj tvar srdca pripomínajúci ostrov. Naviac, Moorea je často nazývaná ostrovom lásky. Nachádza sa približne 20 km západne od hlavného ostrova Francúzskej Polynézie – Tahiti. Rezort Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa je situovaný v severnej časti ostrova, medzi zálivmi Cook a d’Opunohu.

Moorea

Ubytovanie

Vašu dovolenku si v tomto obľúbenom rezorte môžete vychutnať v záhradných a plážových bungalovoch alebo vodných vilkách. Plážové bungalovy s plochou 62 m² poskytujú výhľad na lagúnu a priamy vstup do mora. Záhradné bungalovy majú rozlohu od 74 m² a okrem moderného vybavenia majú k dispozícii terasu s lehátkami a vlastný bazén. Najkomfortnejšie sú bungalovy King Deluxe, ktoré majú rozlohu 89 m². Ešte väčšiu plochu a luxus poskytujú suity King Garden Pool Suite, kde na 159 m² okrem iného nájdete oddelenú obývaciu miestnosť či veľkú terasu s bazénom s rozlohou 13 m².

Moorea

Romantické vodné vilky sú roztrúsené po modrastej lagúne a okrem veľkej spálne ponúkajú terasu s lehátkami a priamym vstupom do mora. Ich rozloha je 62 m² a vybrať si môžete z dvoch kategórií podľa ich orientácie.

Moorea

Gastronómia

V Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa máte na výber niekoľko reštaurácií a barov, ktoré zaručia, že sa tu „gastronomicky“ nudiť určite nebudete. Reštaurácia Arii Vahine zaujme nielen nádherným panoramatickým výhľadom na lagúnu, ale taktiež bohatými raňajkami a rozmanitými večerami, kedy budete mať k dispozícii jedlá formou bufetu, à la carte či tematických menu. Pokrmy sú ovplyvnené najmä medzinárodnou a polynézskou kuchyňou.

V Rotui Bar & Grill si naopak pochutnáte na ľahších jedlách počas obeda. Na tomto mieste v blízkosti hlavného bazéna sa taktiež môžete občerstviť exotickými kokteilmi. Osviežujúci kokteil si môžete vychutnať aj v Toatea Bar & Creperie, kde na Vás naviac čakajú tradičné francúzske palacinky. Eimeo Bar ponúka takisto zaujímavé drinky, oplatí sa ich vychutnať pri pohľade na očarujúci západ slnka.

Moorea

Ak chcete zažiť naozajstnú romantiku, a nielen čo sa gastronómie týka, odporúčame vyskúšať večeru osamote na pláži za svitu mesiaca, hviezd a pochodní.

Moorea

 

Spa & Wellness

Uvoľnenie a načerpanie nových síl určite nájdete v hotelových kúpeľoch Moorea Lagoon Spa, ktoré sú situované v blízkosti pláže. Na výber tu máte viacero zaujímavých masáží, skrášľovacích kúr a ozdravných procedúr.

Aktivity

Rezort patrí medzi obľúbené aj kvôli rozmanitým aktivitám a možnostiam vyžitia. Spoznávať môžete samotný ostrov Moorea, kde sa nachádza napr. továreň na výrobu džúsov či centrum delfínov. Počas Vášho pobytu odporúčame navštíviť aj neďaleký ostrov Tahiti. V Hilton Moorea si tiež môžete vyskúšať prípravu tradičných polynézskych pokrmov alebo známych kvetinových vencov. Samozrejme nechýba ani zázemie pre množstvo športov či potápanie.

Moorea

FINE TRAVEL

Máte záujem o nezáväznú ponuku na mieru alebo ďalšie informácie?

Kontaktujte nás!