Obľúbený rezort Constance Lémuria Seychelles sa nachádza na Prasline, druhom najväčšom ostrove Seychel. Čakajú tu na Vás tri nádherné pláže, ku ktorým máte priamy prístup, množstvo aktivít  a samozrejme aj známe 18-jamkové golfové ihrisko. Či už máte chuť na príjemný oddych pri brehu Indického oceánu alebo aktívnu dovolenku s perfektným zázemím a gastronómiou, Constance Lémuria stojí minimálne za zváženie!

Seychely

Ubytovanie

Rezort ponúka bohatú škálu ubytovania, od komfortných suít po luxusné vily. Junior Suites sú situované 15 metrov od pláže a na 52 m² vytvárajú príjemnú a intímnu atmosféru. Senior Suites sú o poznanie väčšie – na ploche 115 m² na Vás čaká okrem iného kúpeľňa s jacuzzi, obývačka či veľká terasa s nádherným výhľadom na Indický oceán.

Seychely

Pri južnom cípe pláže Anse Kerlan sú medzi palmami elegantne zakomponované exkluzívne vily. Každá z nich je zložená z dvoch jednospálňových víl. Priamo z Vašej spálne sa dostanete do bohatej záhrady a na pláž. Tieto vily sú ako stvorené pre rodiny či menšie skupinky, veď ich rozloha je 725 m². Ešte kráľovskejších rozmerov sa Vám dostane v Presidential Villa, kde sú pre Vás pripravené tri spálne, sauna, parná komora, tri bazény či vlastná kúpeľná miestnosť. A to všetko na úctyhodných 1 250 m².

Seychely

Gastronómia

V Constance Lémuria Seychelles na Vás čaká množstvo kulinárskych zážitkov, zárukou toho sú štyri reštaurácie a päť barov. V hlavnej hotelovej budove sa nachádza reštaurácia The Legend, kde sú pripravované raňajky a večere formou bufetu, k obedu si môžete dopriať ľahšie jedlá ako chutné cestoviny či sendvič.

Seychely

Gastronomickou pýchou rezortu je reštaurácia The Seahorse s výhľadom na green jedenástej jamky oceňovaného golfového ihriska. Nenechajte si tu ujsť pokrmy tradičnej seychelskej kuchyne pripravené z tých najkvalitnejších ingrediencií. Víno k Vášmu jedlu Vám ochotne odporučí hlavný sommeliér reštaurácie Cedric Jacob. V The Beach Bar & Grill sa podávajú výborné morské špeciality, v Takamaka Bar & Restaurant zase ľahšie jedlá či osviežujúce kokteily. 

Spa & Wellness

Dobre známe kúpele reťazca Constance „Le Spa de Constance“ sú zárukou prvotriednych procedúr a výrobkov Shiseido taktiež v Constance Lémuria. V pokojnom ústraní na Vás čakajú terapeuti a terapie podľa Vašej chuti. Pokojne najskôr prediskutujte Vaše preferencie s odborníkom a príjemné masáže, zábaly či kúry sa môžu začať.

Seychely

Aktivity

Obklopení nádhernými plážami a tyrkysovými vodami Indického oceánu budete mať na výber z rôznych vodných športov a aktivít. Nechýbajú ani dva tenisové kurty, požičovňa bicyklov a posilňovňa. Pre dobrodruhov sú pripravené výlety loďou, morský rybolov alebo aj kurzy varenia. Pre deti zas detský klub s vyškolenými koordinátormi. A netreba opomenúť ani pýchu rezortu, jediné 18-jamkové golfové ihrisko na Seychelách.

Seychely

FINE TRAVEL

Máte záujem o nezáväznú ponuku na mieru alebo ďalšie informácie?

Kontaktujte nás!