Luxusný rezort reťazca Rosewood sa nachádza na rovnomennom súkromnom ostrove Jumby Bay, vzdialenom asi šesť minút plavby loďou od ostrova Antigua v Malých Antilách vo východnej časti Karibiku. Nenájdete tu žiadne autá či rušivé vodné atrakcie, čo tu však určite nájdete, sú dve nádherné pláže, špičková gastronómia a prepychové ubytovanie.

Antigua

Ubytovanie

V Jumby Bay na Vás čakajú rozmanité možnosti ubytovania, od izieb cez suity až po luxusné vily. Izby Rondavel stelesňujú tradičný a elegantný karibský štýl, a poskytnú veľmi príjemné útočisko pre zamilované páry. Viac priestoru si budete môcť dopriať v suitách, z ktorých niektoré majú k dispozícii vlastný bazén.

Antigua

Samostatnou kapitolou ubytovania v rezorte Jumby Bay sú vily, ktoré sú rozdelené do troch kategórií – Villas, Beach Homes a Estate Homes. V rámci každej kategórie máte na výber jednotlivé vily, ktoré majú každá vlastný názov. Väčšina z nich má rozlohu od 350 m² a ponúka tri alebo štyri spálne. Zostáva tak už len na Vás, či si vyberiete vilu Allamanda, Les Palmiers, Ty Molineux alebo inú.

Antigua

Gastronómia

V srdci ostrova sa nachádza reštaurácia The Verandah, ktorá ponúka raňajky, obedy i večere. Nachádza sa pri pláži Jumby Bay Beach a zaujme Vás nielen skvelou kuchyňou a výhľadom na Karibské more, ale taktiež živou a priateľskou atmosférou. V štýlovej karibskej reštaurácii The Estate House si pochutnáte na výbornej večeri, po ktorej si môžete skočiť na drink či degustáciu rumov do priľahlého baru Estate Bar. Počas sladkého relaxovania na pláži budete mať po ruke reštauráciu The Pool Grille, kde si pochutnáte na ľahších jedlách, šalátoch či grilovaných morských špecialitách, a k tomu The Beach Bar, kde sa osviežite kokteilom či mokrým uterákom. Pre naozajstných romantikov a pôžitkárov sú samozrejme k dispozícii aj privátne stolovanie na pláži či na iných očarujúcich miestach na ostrove Jumby Bay.

Antigua

Spa & wellness

Hotelové kúpele Sense majú pre Vás pripravených päť kúpeľných miestností, vrátane miestnosti pre páry. Pri procedúrach sú často využívané aj ingrediencie vypestované v organickej záhrade na ostrove Jumby Bay. Medzi najobľúbenejšie tunajšie procedúry patria masáže na ručne vyrobených hojdacích sieťach.

Antigua

Aktivity

Počas pobytu v Jumby Bay si na svoje určite prídu športovci. Čakajú tu na nich tri tenisové kurty, mnohé vodné športy či 18-jamkové golfové ihrisko na ostrove Antigua. Okrem športu máte možnosť vyraziť na viacero organizovaných výletov, napríklad na neďaleký ostrov Barbuda, kde si môžete pozrieť najväčšiu rezerváciu vtákov fregatiek na svete. Nechýbajú ani výlety na ostrovy Antigua alebo Montserrat. Deti sa zas vyšantia v detskom klube Rose Buds, ktorý má pripravené mnohé zaujímavé aktivity.

Antigua

FINE TRAVEL

Máte záujem o nezáväznú ponuku na mieru alebo ďalšie informácie?

Kontaktujte nás!